Rubee Handmade

Αφιέρωμα του Clickatlife.gr για την Rubee Handmade.

Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο εδώ.

To ελληνικό ντιζάιν ανθίζει. Και ετοιμάζεται να επανασυστηθεί σε ένα εναλλακτικό pop-up κατάστημα στο Golden Hall με την υπογραφή της Athens Xclusive Designers Week, από το Ζάππειο με αγάπη και όραμα. της Σάντυς Τσαντάκη

Τι βλέπω στις φωτογραφίες; Tιρκουάζ και αμέθυστο. Κόσμημα με την λέξη «γέλα», σκουλαρίκια καρδιές, λεπτοκαμωμένα κοσμήματα, υπερμεγέθη σκουλαρίκια, δαχτυλίδια με πέτρες σε όλα τα χρώματα, υφασμάτινα βραχιόλια με κρυφά μηνύματα που συνδιάζονται μεταξύ τους. Mιλιτέρ τσάντες, γυαλιά ηλίου, πλεκτά μαγιό και πλεκτές τσάντες.

Η Άννα Τσατσούλη εμπνέεεται για τα Rubee Handmade «από τη μοναδικότητα του ελληνικού τοπίου με πινελιές από μνήμες από τα ταξίδιασε όλο τον κόσμο. Κάθε κομμάτι  έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από γυναίκες που συνεχίζουν την παράδοση του πλεξίματος. Το χειροποίητο αντιπροσωπεύει την σύνδεση του ανθρώπου με την ύλη και την αγάπη που ενσταλάζει σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί. Κάθε κόμπος και κάθε πόντος είναι μια σύνδεση της κληρονομιάς που αφορά στις παραδοσιακές τεχνικές με το σύγχρονο design».


X