Rubee Handmade

Αφιέρωμα του Μarymary.gr για την Rubee Handmade.

Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο εδώ.

 

Αγκαλιάστε το μποέμ πνεύμα του καλοκαιριού επιλέγοντας χειροποίητα πλεκτά, από το Rubee Handmade. Ένα ηχηρό trend της σεζόν που αποτυπώνεται από τη νέα Ελληνίδα σχεδιάστρια, – και αρχιτέκτονα – Άννα Τσατσούλη. Το πάθος της για το χειροποίητο και η ανάγκη της για δημιουργία την οδήγησαν στο να φτιάξει την πρώτη της τσάντα το 2012. Κάτι που στην πορεία εξελίχθηκε σε μια must-have επιλογή πολλών γυναικών.

Ο κάθε κόμπος της ύφανσης και η κάθε στροφή του πλεξίματος οδηγεί σε κομμάτια απόλυτα ευέλικτα. Με οδηγό την απόλυτη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα δελεάζει. Κάθε ένα από αυτά, μοναδικά, με όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ.

Τσάντες και μαγιό εξολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ελλάδα, από υψηλής ποιότητας νήματα – βαμβάκι, μαλλί και λινό βαμβάκι – σε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων. Ολόκληρη η χειροποίητη συλλογή των Rubee χαρακτηρίζεται από την απόλυτη λεπτομέρεια.

Κομμάτια μοντέρνα υπό το πρίσμα του παραδοσιακού πλεκτού. Οι αντιθέσεις και οι εναλλαγές άλλωστε, είναι αυτές που πάντα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστές.

Τα μαγιό αποτελούν μια avant-garde επιλογή για την παραλία, συνθέτοντας εικόνες που δύσκολα προσπερνάμε. Φορεμένα σαν top με τζιν ψηλόμεσα σορτς, cropped τζιν παντελόνια και φούστες. Ή μέσα από διάφανες τουνίκ.

Όσο για τις τσάντες, η σιλουέτα τους κλασική και το ύφος τους διαχρονικά κομψό. Σκεφτείτε τες δίπλα σε ευέλικτα πρωινά σύνολα ή αέρινα φορέματα με πολυτελείς υφές τα βράδια.

Η τέλεια επιλογή για τη βαλίτσα των διακοπών σας. Για all-day σύνολα με την υπογραφή του αβίαστα κομψού. Επιθυμητά και ταιριαστά σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας σας. Ένα στυλ εναλλακτικό με το οποίο αξίζει να πειραματιστείτε.


X